Näyttelyreissu Liettuaan 5-6.10.2019

Tällä kertaa oli Timon vuoro pakata laukku ja koirat autoon ja ei muuta kuin baanalle, suuntana Siauliai, Liettua. 

 
Reissuun lähti nelijalkaisista perheemme Uuno sekä Inkeri. Matkan varrelta kyytille hyppäsi vielä Inkerin tytär, sijoituksessa asuva Lempi (S-S New Year’s Resolution) kera isäntänsä Aapon sekä tuttavamme Johanna kera bullmastiffi Vihtorin. 
 

Lauantaina aamu aloiteltiin bullmastiffeilla, joilla tuomarina Olga Khymenko, Unkarista. Ensin kehään asteli herrasmies Vihtori, saaden N-sertin ollen lopulta ROP, näinollen hänestä tuli Liettuan muotovalio!

Lempi sai aloitella viralliset näyttelyt huipputuloksin; ROP-juniori, jun-serti sekä rodun VSP! Ja näin jäi äitikin 9kk ikäisen tyttärensä taakse.

Seuraavaksi vuorossa oli Inkeri joka tanssahteli itselleen kaksi uutta titteliä; Liettuan muotovalio sekä Baltian muotovalio! 

Pienen tauon jälkeen oli minimiehen, eli Uunon vuoro. Uuno nappasi junioriluokan uroksista ensimmäisen sijan ja näinollen myös urosten juniori-sertin. Lopulta Uuno oli VSP-juniori. Uunolla tuomarina oli Ligita Zake, Latviasta. 

 Ryhmä- ja BIS kehissä valitettavasti ei osattu arvostaa Pohjanmaalaisen kauneuden päälle 😅


Sunnuntaina kehät alkoivat vasta yhden jälkeen, ensin oli vuorossa Uuno. Uuno rokkasi tiensä ROP-junioriksi ja tuli samalla Liettuan juniorimuotovalioksi! 🤩

 Basenjikehästä saikin liitää suoraan bullmastiffikehään, jossa Vihtori VSP. 
Lempi jälleen ROP-juniori ja sai ensimmäisen tittelinsä hänkin eli tuli Liettuan juniorimuotovalioksi! 😍

Lopuksi oli Inkerin vuoro ja tänään oli hänen päivänsä, Inkeri liiteli hienosti Ropiksi! ❤️ 


Ei hullumpi reissu, tavoitteet täytetty! Reissuun kun  lähdettiin tällä porukalla hakemaan 2 Liettuan juniorimuotovaliota, 2 Liettuan muotovaliota ja yksi Baltian muotovalio. 

 Seuraavaksi suuntaammekin näyttelyyn Seinäjoelle, mutta ei kauaakaan kun auton keula osuu taas kohti ulkomaita, jännityksellä odotamme millaisia tuliaisia siltä reissulta tuomme!